124
Jennifer Lawrence: Moja Novogodišnja odluka

Jennifer Lawrence: Moja Novogodišnja odluka

124
SHARE

null

Da li ste doneli važnu odluku u novogodišnjoj noći? Jennifer Lawrence definitivno jeste, jer tačno zna šta želi da učini za sebe u 2013.

“Moje novogodišnja odluka jeste da se borim za sebe”, rekla je za južnoafričku ediciju časopisa Marie Claire. “Teško je za mene. Niko ne želi da ga ne vole. Uvek želite da budete ljubazni i dobri. Pokušala sam da pronađem balans i kažem ono što mislim ali i ostanem prijatna. Ipak, ne mogu to da učinim. Na kraju uvek dozvolim da me pregaze i posle žalim zbog toga.”

null

A da li se Jennifer negde ludo zabavljala noćas – nismo sigurni, ali znamo da definitivno nije naročito zainteresovana za novogodišnje žurke, jer je rekla: “Ne volim previše da izlazim. Ja sam kao stara dama. Oko 23h upitam se ‘Zar se ova deca nikad ne umore?’. Kad negde izađem, mislim na svoj kauč.”

IZVOR: Life Content

7 KOMENTARA

  1. +14 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Emira love DJ Malik,Chris Brown,Pitbull,Connor Maynard,Bruno Mars,David Guetta,Rihanna,Rita Ora,X-tina,Nicole Sherzineger,J.Lo.,Gwen Stefani,Ke$ha,Katy Perry,Demi Lovato,Taylor Swift,Flo Rida,Justin Timberlake,Eminnem,Wiz Khalifa,Fun,LMFAO and Linkin Park

    Hehehe meni je ona bas lijepa! =)

  2. +11 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Emira love DJ Malik,Chris Brown,Pitbull,Connor Maynard,Bruno Mars,David Guetta,Rihanna,Rita Ora,X-tina,Nicole Sherzineger,J.Lo.,Gwen Stefani,Ke$ha,Katy Perry,Demi Lovato,Taylor Swift,Flo Rida,Justin Timberlake,Eminnem,Wiz Khalifa,Fun,LMFAO and Linkin Park

    Jedu mi se one mandarine u pozadini slike!xD heheheh ;) *_*:$^.^

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.