171
Jennifer Lawrence: “Imam tremu pred dodelu Oskara”

Jennifer Lawrence: “Imam tremu pred dodelu Oskara”

171
SHARE

Iako važi za najvećeg favorita da ove godine osvoji Oskara za najbolju žensku ulogu, Jennifer Lawrence je priznala da ima tremu, iako je i ranije bila nominovana za ovu prestižnu filmsku nagradu.

Iako uvek izgleda opušteno i smireno, glumica je otkrila da se ispod toga krije pomalo panike. “Imam napad nervoze. Naravno da je sve to veoma uzbudljivo, ali nervozna sam kada pomislim na to veče. Ipak, to je pozitivna trema, jednim delom. Plašim se!” rekla je zvezda u jednom intervjuu i dodala da je sezona dodela nagrada dobro počela, a da će prva stvar koju će uraditi kada se sve završi biti da se malo opusti. Jedina prepreka koja bi mogla da je omete te večeri biće – zdravlje, pošto je Jennifer nedavno zaradila upalu pluća: “Sada se dobro osećam. Bila sam kod doktora i uradila rendgen. Mislim da mi pluća sada izgledaju dobro, ali ću rezultate dobiti tek kasnije.”

Izvor: Life Content

8 KOMENTARA

  1. Nadam se da ce da osvoji Oskara,zasluzila je. =)

  2. +7 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Sel,Tay.Swift,Jus,1D,ConorM.,Leon4ever*BOYOFICEAND FIRE*(ANA(mygirlfriendtemptress)SOFIJA(mysweetheart)SANDRA(mylittleangel)PERKA (girl on fire)ANA(myhoneysugar))

    hehehh pa to je potpuno normalno ;)
    ona je bas lepa :D

  3. Talentovana glumica $a $tilom. Predobro je odglumila lik Tiffani. Re$pekt za o$tale nominovane glumice ali Jenifer je bolja , treba da dobije o$kar !!!

  4. Ona bi stvarno trebala da dobija, ne samo sto je najbolja jer je tiffany savrseno odglumila pogotovo ono kad se dere na njega, a uz to ima 22 godine i nikada nije imala cesove.. jako je lepa na slici jeeen <3333333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.