Start Stars Hot News! Jennifer Lawrence i Nicholas Hoult ponovo zajedno?

Jennifer Lawrence i Nicholas Hoult ponovo zajedno?

SHARE

jenn law

Jennifer Lawrence i Nicholas Hoult često su u poslednje vreme viđeni na zajedničkim večerama, a izvori bliski paru tvrde da su njih dvoje ponovo zajedno, otkad su počeli da snimanju novi nastavak iz “X Men” filmskog serijala.

Jennifer i Nicholas raskinuli su početkom godine pošto im je bilo teško da održe vezu na daljinu. Ipak, ostali su u dobrim odnosima i britanski glumac čestitao je svojoj bivšoj devojci kada je u februaru osvojila Oskara. Od aprila su počeli češće da se viđaju, kada je u Montrealu počelo snimanje novog X Men filma, “Days of Future Past”, što je ponovo probudilo u njima osećanja, tvrde izvori.

nicholas h

“Počeli su da snimaju u aprilu kao prijatelji, a onda su jednog dana samo počeli da se ljube. Jedna stvar je vodila drugoj i obnovili su vezu. Sva njihova osećanja su se vratila. Jennifer govori ljudima da je ponovo zaljubljena”, rekao je izvor za Us Weekly.
Iako se trude da svoju vezi sakriju od očiju javnosti, to im ne ide od ruke. Nekoliko puta viđeni su zajedno na ručku, a pre nedelju dana primećeni su u jednoj prodavnici ploča. Nadamo se da će ovog puta i ostati zajedno!

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR