162
Jennifer Lawrence glavni kandidat za Oskara

Jennifer Lawrence glavni kandidat za Oskara

162
SHARE

Iako nas još nekoliko meseci deli od svečane dodele Oskara, već uveliko se priča ko će te večeri sa sobom poneti čuvenu zlatnu statuu i dobiti najvažnije filmsko priznanje. Među kandidatkinjama za najbolju glumicu najčešće se spominje Jennifer Lawrence.

Njen novi film “Silver Linings Playbook” dobio je raznolike kritike, ali se svi slažu da je Jennifer ostvarila nezaboravnu ulogu. Već sada na mnogim kladionicama koje prognoziraju dobitnike Oskara, Uz nju, u ovom filmu glume i Bradley Cooper, Robert De Niro i Julia Styles. Zvezda filma “Hunger Games” već je bila nominovana za Oskara za najbolju glavnu žensku ulogu u filmu “Winter’s Bone” prošle godine, kada su članovi Američke filmske akademije nagradu dodelili Natalie Portman za ulogu u filmu “Black Swan”.

3 KOMENTARA

  1. DADADADADADADA JEN KRALJICA NAJLEPSA JAKO DOBRO GLUMI MORA ONA AKO NEKO MISLI DA IMA NEKO BOLJI OD NJE GRESI, VI TAMO STO IDOLIZUJETE MILEY SAMO ZATO STO JE LEPA I USPESNA A JEN JE I TALENTOVANIJA I LEPSA I SVE 69 PUTA A I CARICA JE

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.