187
Jennifer Lawrence dobila upalu pluća

Jennifer Lawrence dobila upalu pluća

187
SHARE

Fanovi Jennifer Lawrence zabrinuti su za slavnu glumicu, jer se nedavno razbolela, zbog čega je propustila dodelu nagrada Australijske akademije filma, a postoji mogućnost da se neće oporaviti na vreme za Oskara. 

Jenniferina koleginica iz filma “Silver Linings Playbook” Jacki Weaver, primila je nagradu za najbolju glumicu u njeno ime, i tom prilikom otkrila da 22-godišnja Jennifer ima upalu pluća. “Primiću ovu nagradu u njeno ime. Sirota Jen je veoma bolesna. Ima upalu pluća”, rekla je Jacki na ceremoniji. Izvori kažu da su u tom trenutku svi zanemeli i da su bili šokirani. Nakon ove objave, mnogi su se zapitali da li će se Jennifer oporaviti do sredine februara, za kada je zakazana dodela Oskara, na kojoj bi Jennifer bila najveća zvezda jer važi za najvećeg kandidata za priznanje za najbolju glumicu. Ona je već dobila Zlatni globus za ulogu u filmu “Silver Linings Playbook”.

IZVOR: Life Content

10 KOMENTARA

  1. +6 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Emira love DJ Malik,Justin Timberlake,Flo Rida,Chris Brown,Rihanna and Rita Ora ^-^ (Emina,Perka,Ana and Džej bi-jeva *_*)

    Brz oporavak Jenn.Love you<3 :P

  2. NO NO NO
    ona jeste bolesna
    all verovalo se da se nece pojaviti na SAG Awards i uzela je nagradu za glavnu nagrado ako da cestitke doJENNY nejbolja je

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.