Start Stars Hot News! Jennifer Lawrence “bacila oko” na Michaela Fassbendera

Jennifer Lawrence “bacila oko” na Michaela Fassbendera

SHARE

Jennifer Lawrence i Michael Fassbender mogli bi da postanu novi holivuski par, nakon što su viđeni kako provode veče zajedno na sinoćnem BAFTA after-partiju.

Prema pisanju portala RadarOnline, Michael i Jennifer su celo veče proveli ćaskajući o različitim temama, da bi na kraju večeri dogovorili sastanak. “Michael i Jennifer su dugo razgovarali izdvojeni od svih drugih, osvojio ju je svojim šarmom”, rekao je očevidac koji se te večeri našao u blizini para, i dodao: “Čak i kada su razgovarali sa drugima tokom žurke, Jen nije mogla da skloni pogled sa Michaela.” Njih dvoje su se upoznali pre nekoliko godina na snimanju filma “X-Men: First Class”, a uskoro bi mogli ponovo da sarađuju na nastavku tog filma za nekoliko meseci, pa će se češće viđati, a očigledno je da postoji snažna fizička privlačnost između njih, tvrdi izvor.

Michael je prošlog meseca raskinuo sa glumicom Nicole Beharie, svojom koleginicom iz filma “Shame”, a sasvim slučajno i Jennifer je nedavno okončala dvogodišnju vezu sa Nicholasom Houltom. “Ona bi samo trebalo da pripazi na svog bivšeg dečka Nicholasa, koji će takođe glumiti u nastavku X-Mena”, upozorio je izvor.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR