Start Stars Hot News! Jennifer Hudson progovorila o trostrukom ubojstvu u porodici: Molila sam se ujutro...

Jennifer Hudson progovorila o trostrukom ubojstvu u porodici: Molila sam se ujutro i naveče

SHARE

Glumica i pevačica Jennifer Hudson po prvi je put progovorila o stravičnim ubojstvima članova njene porodice koja su se dogodila pre skoro dve godine. Njena majka Darnell Hudson i brat Jason nađeni su ubijeni u kući gde je pevačica odrasla u Chicagu. Njen sedmogodišnji nećak je tada nestao te je ubrzo nakon toga nađen mrtav. “Sve mi je u magli, bilo je nestvarno”, rekla je Jennifer Hudson u intervjuu za emisiju Behind the Music kanala VH1. “Kao da sam bila izvan sebe”, dodaje.

Kaže kako je cele dve nedelje nakon toga provela u jednoj sobi gde su je sve vreme posećivali prijatelji i porodica. “Molila sam se kad bih ustala ujutro i molila sam se pre nego što bih legla uveče”, opisala je svoju agoniju oskarovka. Za ubistva svo troje članova njene porodice optužen je bivši muž Jenniferine sestre Julije. Glumica je nakon tragičnog događaja odlučila okrenuti novu stranicu te se verila i rodila sina Davida koji ima godinu dana. “Osećam se kao da sam živela tri ili četiri različita života”, tvrdi Jennifer i dodaje da je sin podseća na nećaka.

“Sada tražim inspiraciju u svojoj majci. Ponašam se poput nje, jer je bila prekrasna majka”, rekla je u intervjuu te dodala kako želi da njen sin dobije jednaku količinu ljubavi te isti odgoj kakav je njoj pružila majka. Jennifer je tim intervjuom želela zatvoriti to poglavlje života te se prisetila tragedije “u potpunosti i po poslednji put”. “Rekla je sve što je želela reći o tome. Vreme je da nastavi sa svojim životom, sa svime što je dobro u njemu”, rekao je izvor blizak glumici i osvajačici Grammyja.

OSTAVI KOMENTAR