Start Stars Hot News! Jennifer Garner: Sve bih učinila za Bena Afflecka

Jennifer Garner: Sve bih učinila za Bena Afflecka

SHARE

Da holivudski brakovi ne moraju nužno da budu kratkog veka i da je moguće održati slavni brak uspešnim i nakon dece, pokazala je glumica Jennifer Garner poverivši se američkim medijima o svome mužu Benu Afflecku.

39-godišnja Jennifer je trenutno trudna s njihovim trećim detetom. Par već ima dve kćerke, šestogodišnju Violet i dvogodišnju Seraphinu, ali ljubav im nije izbledela: “Mi ne bismo mogli da živimo jedno bez drugog i znamo koliko je bitno da to oboje cenimo. Ben uvek kaže da “ako nešto voliš, onda ćeš se potruditi oko toga”. On tačno zna kad mi treba neki ljubavni gest. Baš je sladak što se toga tiče. Iskreno, nema šta ne bih učinila za njega jer znam da me neće uzimati zdravo za gotovo”.

Glumica se jada i da joj je teško da kontroliše koliko jede u trećoj trudnoći, pa se deblja: “Moja deca se nikad nisu pre susretala s nezdravim čokoladicama kao sad. Strašno mi se jedu. Volela bih da sam jedna od onih zgodnih trudnica koje nose uske farke i super izgledaju, ali ja se jednostavno debljam”.

OSTAVI KOMENTAR