Start Stars Hot News! Jennifer Aniston: Ženi ne treba muškarac da bi imala dete!

Jennifer Aniston: Ženi ne treba muškarac da bi imala dete!

SHARE

Jennifer Aniston čvrsto veruje da ženama nisu potrebni muškarci kako bi dobile djecu. Glumica, koja u svom novom filmu “The Switch” igra ulogu upravo jedne takve žene koja se odlučuje za majčinstvo iako nema muškarca pored sebe, čvrsto brani takvu odluku.

“Žene sve više i više uviđaju kako ne moraju s muškarcem provesti ceo život da bi imale decu. Vremena su se promenila, neverovatno je koliko danas imamo opcija. Poenta je u tome, kao što to poručuje i film, da je danas porodica drugačije definisana, ne mora to biti tradicionalni sistem sa majkom, ocem, dvoje dece i psom”, rekla je glumica, koja se razvela od kolege Brada Pitta te je nakon nekoliko neuspelih veza trenutno sama.

“Ljubav je ljubav, a porodica su oni ljudi oko tebe, u tvojoj najbližoj sferi”, dodaje glumica koja, navodno, i sama planira usvojiti dete. Na to ju je inspirisala pevačica Sheryl Crow, koja ima dva usvojena sina. “Jen je videla koliko su Sheryl deca usrećila, a pevačica joj je rekla da ne treba čekati muškarca da bi zasnovala porodicu”, otkrio je jedan izvor National Enquireru.

OSTAVI KOMENTAR