71
Jennifer Aniston: Ženi ne treba muškarac da bi imala dete!

Jennifer Aniston: Ženi ne treba muškarac da bi imala dete!

71
SHARE

Jennifer Aniston čvrsto veruje da ženama nisu potrebni muškarci kako bi dobile djecu. Glumica, koja u svom novom filmu “The Switch” igra ulogu upravo jedne takve žene koja se odlučuje za majčinstvo iako nema muškarca pored sebe, čvrsto brani takvu odluku.

“Žene sve više i više uviđaju kako ne moraju s muškarcem provesti ceo život da bi imale decu. Vremena su se promenila, neverovatno je koliko danas imamo opcija. Poenta je u tome, kao što to poručuje i film, da je danas porodica drugačije definisana, ne mora to biti tradicionalni sistem sa majkom, ocem, dvoje dece i psom”, rekla je glumica, koja se razvela od kolege Brada Pitta te je nakon nekoliko neuspelih veza trenutno sama.

“Ljubav je ljubav, a porodica su oni ljudi oko tebe, u tvojoj najbližoj sferi”, dodaje glumica koja, navodno, i sama planira usvojiti dete. Na to ju je inspirisala pevačica Sheryl Crow, koja ima dva usvojena sina. “Jen je videla koliko su Sheryl deca usrećila, a pevačica joj je rekla da ne treba čekati muškarca da bi zasnovala porodicu”, otkrio je jedan izvor National Enquireru.

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.