Start Stars Hot News! Jennifer Aniston u novom filmu očajnički traži idealnog donatora sperme

Jennifer Aniston u novom filmu očajnički traži idealnog donatora sperme

SHARE

Glumica Jennifer Aniston u svom novom filmu “The Switch” glumi Kassie Larson, mladu ženu koja očajnički želi dobiti dete te stoga traži idealnog donatora sperme. Američkim tabloidima nije trebalo dugo da bi se počeli šaliti na račun glumice koja i u privatnom životu muku muči s muškarcima te navodno takođe želi što pre postati majka, bez životnog partnera ili s njim.

[youtube FHDolPLDjqQ]

Kassie jednog dana svom najboljem priijatelju Wallyju, kojeg glumi Jason Bateman, pokazuje ekonomski grafikon u novinama. Okreće ga tako da ide silaznom putanjom i kaže mu: “Ovako s godinama izgleda grafikon ženske plodnosti. Zato, želim da budeš prvi koji će ovo saznati – dobiću dete”. Kad je Wally pita da li je trudna, Kassie mu odgovara: “Ne još, ali radim na tome. Ne treba mi muškarac da bi imala dete, u potrazi sam za spermom i treba mi u tome tvoja pomoć”. Kao pravi prijatelj, Wally je “uskočio”. No, Kassie se odlučila za drugog kandidata, ali je jedne večeri pijani Wally zamenio njegovu spermu svojom.

Wally i Kassie ponovno se sreću sedam godina kasnije, kad se Kassie vraća u New York. Maleni Sebastian “pljunuti” je Wally. Iako je dečaku Wallyja predstavila kao njegovog ujaka, Wally sada želi biti i otac.

[youtube EEYqgyXyk9A]

OSTAVI KOMENTAR