Start Stars Hot News! Jennifer Aniston trenutno “žonglira” sa šest muškaraca

Jennifer Aniston trenutno “žonglira” sa šest muškaraca

SHARE

Jennifer Aniston u poslednje vreme sve bolje izgleda, primećuju mnogi, a razlog bi mogao biti redovno održavanje odnosa sa čak šest muškaraca.

Nakon dodele Zlatnog globusa ponovo se nagađalo da 40-godišnja glumica ljubuje s Gerardom Butlerom s kojim, kako priznaje, ima vrlo dobar odnos. No, Jen je tamo srela i svog bivšeg verenika Tatea Donovana te Bradleya Coopera za kojeg se pričalo da je imao aferu s njom nakon prekida s Johnom Meyerom. Glumica se redovno čuje i sa svojim bivšim suprugom Bradom Pittom koji je nazove kad mu dosade Angelinini histerični ispadi.

“Jen je obično gubitnica u ljubavnim vezama, ali sada uživa održavajući odnose sa šest muškaraca”, rekao je izvor za časopis Now. “Jen i Gerard održavaju otvorenu vezu. Ona zna da se on viđa s drugim ženama i takav tip veze joj potpuno odgovara”, dodaje izvor. Navodno je novi muškarac na Jenniferinoj podužoj listi, odnedavno slobodni Jake Gyllenhaal. Glumac je nedavno prekinuo višegodišnju vezu s Reese Witherspoon te se zainteresovao za Aniston. “Njoj se Jake oduvek sviđao i trenutno su u kontaktu, ali ne odgovara na njegove poruke”, kaže izvor. Prošlog je meseca John Meyer izjavio da je još nije preboleo, dok se Tate Donovan opravlja od svog razvoda plačući na Jenniferinom ramenu.

OSTAVI KOMENTAR