147
Jennifer Aniston se naljutila na Courteney Cox

Jennifer Aniston se naljutila na Courteney Cox

147
SHARE

Jennifer Aniston navodno se posvađala sa svojom velikom prijateljicom Courteney Cox. Naime, Aniston smatra da nije u redu kako se Courteney ponaša prema svom suprugu Davidu Arquetteu.
Jennifer sve to previše podseća na ono što je prošla s Bradom Pittom. Otkako ju je prevario, a potom se i odselio od nje, Courteney se s Davidom poigrava.

Da bi spasio brak, otišao je na odvikavanje od alkohola i dao par pokajničkih intervjua u kojima još uvek govori o svojoj ljubavi prema supruzi. Ona ga ignoriše, onda mu daje lažnu nadu, a uz sve se viđa s drugim muškarcima i ne želi da pokrene brakorazvodnu parnicu. Jennifer sve to podseća na situaciju kroz koju je prolazila s Bradom Pittom pa se naljutila na prijateljicu.

5 KOMENTARA

  1. Mislim da i nije uredu sto to Cortney radi….Ali ipak Jenifer ne treba da se naljuti na nju zbog toga….moze jednostavno da joj kaze da to nije uredu i da je ne podrzava u tome!

  2. Meni nije jasno zasto se Jennifer mesa u tu pricu.To je Courteney-in zivot i ona sa njim moze da radi sta god hoce.Kao njena prijateljica ona moze da da svoje misljenje al vidim razlog zasto bi se ljutila

  3. narawno ako je takwa situacija, treba i da kaze swoje misljenje, a i da se naljuti, ne mozes da budes divna i dobra prema osobi koja radi tako nesto :( da je moja prijateljica takwa, i poslije godina prijateljstva, ja bih se naljutila dok se ona ne popravi, i odlucš se !

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.