Start Stars Hot News! Jennifer Aniston rođendan proslavila sa pedeset “najbližih” prijatelja

Jennifer Aniston rođendan proslavila sa pedeset “najbližih” prijatelja

SHARE

Jennifer Aniston svoj je 41. rođendan proslavila u luksuznom meksičkom letovalištu s Gerardom Butlerom i još “nekoliko” pozvanih, koji su svi onamo doputovali na njen trošak. Aniston je za sebe i nekoliko prijatelja unajmila vilu s četiri spavaonice u kojoj noćenje košta devet hiljada dolara, a Butlera je smestila u manju kuću u susedstvu, gde je glumac sam odseo.

Svedoci tvrde da su se Aniston i Butler ponašali jako prijateljski, ali u javnosti nisu preterano koketirali, viđeni su tek nekoliko puta sami; jednom u šetnji, a nekoliko puta obilazeći bajkoviti Cabo San Lucas, tako da je javnost za nove informacije o prirodi njihovog odnosa ostala zakinuta.

Međutim, nije ostala zakinuta za informacije o rođendanskoj zabavi i luksuzu koji su svih pedeset najbližih prijatelja Jennifer Aniston u Meksiku uživali punim plućima. “Aniston je odsela u vili koja broji dvanaest članova posluge, kuvara i dva batlera, ima svoj bazen, sopstveni spa, ogromnu terasu s otvorenim kaminom, spoljin kišni tuš i dnevne krevete, ne obične ležaljke”, novinarima su ispričali lokalci.

“Gerard Butler je odseo u manjoj kući sam, ali i on je imao svoj privatni bazen, poslugu i kuvara, a stalno je bio kod Jennifer”, dodali su. Osim Gerarda Butlera, rođendan Jennifer Aniston proslavile su i Courtney Cox te Sheryl Cole, ali i pedeset drugih pozvanih koji su bili zamoljeni da umesto poklona u slavljeničino ime uplate željeni iznos u humanitarne svrhe, i to za sirotište za koje se pričalo da je mesto na kojem Aniston traži potomka.

OSTAVI KOMENTAR