Start Stars Hot News! Jennifer Aniston prodaje vilu za 42 miliona dolara

Jennifer Aniston prodaje vilu za 42 miliona dolara

SHARE

Jennifer Aniston prodaje svoju vilu na Beverli Hilsu, iako se još donedavno hvalila kako ju je uredila u zen stilu i da je “udobna kao zagrljaj”.

Glumica je kuću kupila pre pet godina za 13,5 miliona dolara. Potrošila je dodatnih 15 miliona kako bi je uredila u željenom stilu, a uređenje je trajalo dve godine. Prošle je godine kuću s ponosom pokazala u časopisu Architectural Digest. Tada je izjavila da kuća “vibrira ljubavlju kojom je stvorena” te da je veoma ponosna na nju. Rekla je da se u njoj oseća tako udobno, kao da je kuća “grli”.

Nekoliko meseci nakon tog članka, Aniston priča sasvim drugačiju priču. Tvrdi da joj je raskošna vila “previše” i da je prodaje za 42 miliona dolara. “Nisam mogla da spavam i imala sam trenutak u kojem sam shvatila da moram da pojednostavim stvari. Moj život mora biti jednostavniji i očišćen od nakupljenih stvari. Uz to je došla odluka da moram prodati svoju kuću. Shvatila sam da je to jednostavno previše za mene, ja nisam više ta osoba”, izjavila je glumica za časopis People. Nije želela da kaže da li je već našla potencijalni novi dom, no najavila je da traži “nešto malo” u Njujorku.

OSTAVI KOMENTAR