Start Stars Hot News! Jennifer Aniston preklinjala Gerarda Butlera i Johna Mayera da joj naprave dete?

Jennifer Aniston preklinjala Gerarda Butlera i Johna Mayera da joj naprave dete?

SHARE

Lepa Jennifer Aniston navodno se ove godine htela posvetiti majčinstvu pa, iako nema dečka, zatrudneti s nekim ili pak usvojiti dete. Ipak, njene planove pomrsila je karijera koja se navodno nalazi na klimavom tlu, a kako bi je spasila, Jennifer bi trebala odgoditi sve druge planove koje ima i posvetiti se samo snimanju.

“Jennifer je ovu godinu započela sa željom da postane majka. Stvari su krenule nakon premijere ‘Bounty Huntera’ jer je tada shvatila da se mora još dosta dokazati kako bi jednog dana mogla samo uživati u onome što je postigla. Posao joj je sada zasigurno prioritet”, tvrdi neimenovani izvor za National Enquirer.

Kada je izjavila da silno želi postati majka ove godine, mnogi su se iznenadili jer je opšte poznato da Jennifer nema sreće kada je ljubav u pitanju. Ipak, kako tvrdi izvor blizak glumici, bila je spremna uraditi sve samo kako bi postala majka.

“Prvo je preklinjala Johna Mayera da započnu porodični život, ali on ju je odbio i prekinuo njihovu višemesečnu vezu. Zatim je isto pokušala s Gerardom Butlerom koji ju je takođe odbio”, tvrdi izvor koji dodaje da je zatim odustala i odlučila se posvetiti isključivo karijeri. “Jennifer je shvatila da nije spremna sama odgajati dete”, zaključio je prijatelj glumice.

OSTAVI KOMENTAR