86
Jennifer Aniston pomirila se sa bivšim dečkom Johnom Mayerom?

Jennifer Aniston pomirila se sa bivšim dečkom Johnom Mayerom?

86
SHARE

Jennifer Aniston navodno je obnovila vezu sa bivšim dečkom, muzičarom Johnom Mayerom, piše Mirror. “John je pozvao Jennifer da se nađu na Manhattanu. Rekao joj je da je zaista želi videti i čak je hteo da joj plati privatni let iz Los Angelesa do New Yorka. Proveli su nekoliko sati u njegovom apartmanu u hotelu Four Seasons, ispijajući vino i isprobavajući razne delikatese”, tvrdi neimenovani izvor.

“S obzirom da je John već jednom povredio glumicu, ona još uvek nije spremna izaći u javnost s informacijom da su ponovno zajedno”, dodaje izvor. Podsetimo, Mayer i Jennifer vezu su započeli u aprilu 2008. godine, a već u avgustu, muzičar je odlučio da prekine romansu. Mesec dana kasnije pomirili su se i ponovo prekinuli u martu 2009.

Image Hosting by imagefra.me

1 KOMENTAR

  1. Jen is so a reserve type of person which i find it interesting to her. She`s the sexiest of all in hollywood people, she`s gifted with her beauty & body. It was good she`s separated with Bradd, she deserve better! To Jen, keep up the good work & God bless you more!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.