Start Stars Hot News! Jennifer Aniston ostavila Gerarda Butlera jer je varao gde god je stigao

Jennifer Aniston ostavila Gerarda Butlera jer je varao gde god je stigao

SHARE

Glumica Jennifer Aniston ostavila je Gerarda Butlera nakon kratkotrajne veze, jer je šarmantni glumac varao gde god je stigao. Iako nikad nisu priznali svoju vezu široj javnosti, bilo je jasno da su glumci zajedno. Iako su nedavno proslavili njen rođendan u Meksiku, uskoro su se tamo vratili kako bi rešili nesuglasice u vezi i pronašli ljubavnu sreću.

Ali, mondensko letovalište i zgodna Aniston nisu bili dovoljni Butleru, za kog tvrde da uopšte ne zna šta znači reč vernost. Pouzdani izvor tvrdi da je jadnu Jen glumac varao na svakom koraku, a ona je očekivala nešto ozbiljniju vezu od njega. Uprkos nedavnim pokušajima da se njihova veza dovede na jednu višu razinu, Škot se ubrzo vratio na stare staze.

Naime, samo dan nakon što su se Gerard i Jennifer vratili iz Meksika, glumac je uhvaćen kako koketira s atraktivnom brinetom ispred poznatog frizerskog salona na Beverly Hillsu. Da stvar bude gora, salon je vlasništvo dobrog prijatelja varane glumice. “Jen je besna jer je Gerard tako lako izdao. Njegova narav razorila je njihovu vezu, ali i prijateljstvo. Nije joj nepoznato kako je to kad ti neko slomi srce, ali ovog puta povređena je jer Gerard pravi od nje budalu u javnosti. Čini se da Gerard šara kad god je ona odsutna”, rekao je poverljivi izvor.

OSTAVI KOMENTAR