Start Stars Hot News! Jennifer Aniston odbila predlog Brada Pitta da obnove vezu

Jennifer Aniston odbila predlog Brada Pitta da obnove vezu

SHARE

Jennifer Aniston navodno uopšte nije bila zainteresovana za rasplamsavanje stare vatre s Bradom Pittom kada joj se on, gonjen bračnim poteškoćama, poželeo vratiti u naručje.

Kad je brak holivudskih glumaca Angeline Jolie i Brada Pitta zapao u krizu, o kojoj je javnost naširoko raspravljala, Pitt je navodno ozbiljno razmišljao o tome da se vrati svojoj bivšoj supruzi s kojom je bio u petogodišnjem braku do 2005. godine. No, jednom prevarena i ostavljena Jen, koja se u tom periodu života jako dobro zabavljala, navodno uopšte nije bila oduševljena idejom da se vrati tamo gde se ranije već opekla. Samouvereni Brad mislio je da može uticati na nju da promeni mišljenje, ali Jen ga je navodno otkantala, što je jednog od najpoželjnijih muškaraca na svetu prilično uzdrmalo.

Na kraju cele balade, odbijeni Brad prisetio se zašto je uopšte poželeo raskinuti sa Jen, i odlučio je izgladiti stvari s Angie. Zahvaljujući otvorenom i emocionalnom razgovoru, Brad se ponovo preko ušiju zaljubio u sadašnju suprugu s kojom odgaja šestero što biološke što usvojene dece, a Brangelina je sada čvršća no ikada, za jedan američki časopis otkrio je izvor blizak slavnom paru.

Image Hosting by imagefra.me

4 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR