115
Jennifer Aniston nakon fijaska novog filma očaj utapa u alkoholu

Jennifer Aniston nakon fijaska novog filma očaj utapa u alkoholu

115
SHARE

Jennifer Aniston bacila se na ispijanje “žestine” nakon što je njen novi film “The Switch” u prvoj nedelji prikazivanja doživeo pravi finansijski fijasko. Glumica je za večerom u restoranu The Lion u New Yorku u samo pola sata strušila nekoliko vodki i nekoliko čaša šampanjca.

“Naručila je dve Grey Goose votke s ledom i rundu šampanjca, a sve je popila za manje od 30 minuta”, rekao je jedan od gostiju koji su tada takođe bili u restoranu. Osim što ga voli piti, Jen alkohol voli i u hrani pa je tako za večeru naručila piletinu u umaku od šerija.

S obzirom na to da joj novi film nije dobro prošao, pojavile su se glasine kako se glumica namerava povući iz filmske industrije. No, izvori koji tvrde da su bliski glumici opovrgavaju te tvrdnje. “Nema šanse da prestane snimati filmove. No, otvorena je prema ideji da se vrati na TV ekrane u neku seriju. Za takve projekte trenutno postoje sjajni scenariji, a Jen razgovara i s Courteney Cox o nekoj zajedničkoj priči”, otkriva izvor.

4 KOMENTARA

  1. +1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1VLADA NAJVIŠE NA SVETU VOLI-MILEY,SANDRU,NINU,sk8er girl AND SANJU.VOLIM VAS PUUUUUUUUUUUNOOOOOOOOOOOO

    jadna.ja baš volim njene filmove

  2. +1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1malla ♥ JBiebera, hottie, ninu, sandru, amy lee, chg, bojanu, fanex and luku...luv ya guys :****

    mng je volim :) i mng je talentovana tako da ce se izvuci ona iz ovoga :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.