Start Stars Hot News! Jennifer Aniston nabavila životnu trenericu

Jennifer Aniston nabavila životnu trenericu

SHARE

Glumica Jennifer Aniston više ne donosi važne odluke u svom životu a da se prvo ne posavetuje sa svojom učiteljicom glume Leigh Kilton-Smith. Jen, koja je poznata po ljubavnim pričama koje do sada još nisu imale srećan završetak, od sada se o svim važnim pitanjima koja se tiču njenog profesionalnog ili privatnog života prvo posavetuje s Leigh. Ona joj je postala svojevrsna trenerica za kvalitetniji život, a Jen njeno mišljenje neizmerno ceni.

“Leigh s njom ocenjuje potencijalne momke, pomaže joj oko feng shui uređivanja doma, čak joj pomaže izabrati uloge za koje misli da će joj pomoći u karijeri”, otkrio je jedan izvor. Glumica je očito izgubila samopouzdanje u sopstveno prosuđivanje, pa se obratila dugogodišnjoj prijateljici za pomoć.

“Upravo je Leigh savetovala Jennifer da prestane glumiti vezu s Gerardom Butlerom jer od toga nema nikakve koristi. Jen sada ne donosi životne odluke bez njenog odobrenja. Leigh je uverila Jen i da prekine vezu s Johnom Mayerom te da se priključi humanitarnom radu”, dodaje izvor.

OSTAVI KOMENTAR