206
Jennifer Aniston je trudna, misli da čeka blizance!

Jennifer Aniston je trudna, misli da čeka blizance!

206
SHARE

Jennifer Aniston u vezi je s Justinom Therouxom manje od godinu dana, ali ne može da dočekati decu s njim. Prema pisanju magazina Star, Jen je ostala trudna.

“Jen misli da nosi blizance. Vrlo brzo je bila sigurna da je Justin pravi muškarac za nju, već neko vreme rade na detetu. Ona je osetila da nema više razloga za čekanje”, izjavio je izvor. 42-godišnja glumica i na početku nije imala sreće pa se okrenula lekovima za plodnost.

“Jen definitivno izgleda trudno. Moj kuhinjski prozor gleda na Jenniferinu spavaću sobu i vidim kako menja odeću s vremena na vreme. Čini se da ima trudnički stomačić”, dodao je izvor. Navodno Jen pokazuje sve više znakova da je trudna. Njeni prijatelji otkrili su da je pre uvek bila za ispijanje vina i alkohola, ali sada je s tim prekinula.

4 KOMENTARA

  1. JAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO CESTITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMM.. jao jest mi drago :3

  2. Star magazin je tabloid ovo je izmišljotina sto posto.pa i sama je rekla da neželi djecu i ipak ona ima 42 godine.mislim da bi to bilo dosta riskantno za nju da zatrudni u tim godinama

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.