Start Stars Hot News! Jennifer Aniston i Gerard Butler ponovo zajedno?

Jennifer Aniston i Gerard Butler ponovo zajedno?

SHARE

Jennifer Aniston plenila je pažnju svojom pojavom na preksinoćnjem Zlatnom globusu. Nosila je elegantnu crnu haljinu sa srcolikim izrezom na grudima, sličnu je imala Angelina Jolie na prošlom Oscaru koja je otkrivala noge bez trunka celulita.

Jennifer je bila odlično raspoložena, no neki kažu da je razlog tome nepojavljivanje Brangeline na dodeli. Svedoci kažu da je glumica naprosto blistala, a raspoloženje joj je bilo još bolje kad joj se na crvenom tepihu pridružio kolega Gerard Butler. Par se odlično zabavljao pozirajući fotografima što je potaknulo glasine da su ponovo zajedno. Škotski glumac navodno se zagledao u koleginicu još na snimanju filma “The Bounty Hunters” kada je izjavio da je na snimanju “srećan kao prase u blatu”, jer ima priliku raditi sa Jennifer Aniston. Nikad nisu potvrdili vezu, iako ekipa sa snimanja kaže da je hemija među njima bila očigledna.

Nagađalo se da je Jennifer u vezi sa zvezdom filma “Mamurluk”, Bradleyem Cooperom, ali sinoć su odvojeno došli na dodelu nagrada Zlatni globus. Gerard i Jennifer bili su prezenteri nagrade za najbolji scenario, koju je dobio film “Up in the Air”. Pritom su bili prilično ozbiljni pa su mnogi nagađali da su svojim zajednički nastupom želeli prikriti stvarnu prirodu svog odnosa.

OSTAVI KOMENTAR