Start Stars Hot News! Jennifer Aniston bolesno ljubomorna na Sandru Bullock

Jennifer Aniston bolesno ljubomorna na Sandru Bullock

SHARE

Nakon što je procurio trač da je Julia Roberts ljubomorna na Sandru Bullock, zbog uloge u filmu “Blind Side” za koju je Sandra nagrađena Oscarom, američki tabloidi javljaju da joj zavidi i Jennifer Aniston. Iako je prošla kroz vrlo teško razdoblje i razvod braka ove godine, Sandra nije nimalo izgubila na popularnosti, nastavlja dobijati razne nagrade i uvek je poželjna gošća na crvenom tepihu.

Nekoliko meseci nakon otkrivanja suprugovih afera, javnost gotovo da i ne priča o njenom bračnom brodolomu, već o malom Louisu, usvojenom detetu iz New Orleansa. S druge strane, Jennifer Aniston svesna je da je mediji i pet godina nakon što jer Brad Pitt otišao s Angelinom, još uvek vide kao njegovu bivšu. Javnost neprestano nagađa kad će naći novog stalnog dečka, a Jennifer nimalo ne pomaže činjenica da su joj filmovi slabo gledani te da joj karijera već neko vreme stagnira. “Jen je neverovatno ljubomorna na Sandrin život i karijeru”, rekao je izvor.

Image Hosting by imagefra.me

“Uvek se ugledala na nju. Jen mrzi činjenicu da njen privatni život, posebno razvod od Brada Pitta, zasenjuje njene filmove. Frustrirana je time što je Sandra postala jača i popularnija nakon raspada braka, dok se pet godina nakon svog razvoda, Jen još uvek nije u potpunosti oporavila”, tvrdi izvor i dodaje kako glumica često komentariše Sandru rečima: “To je trebalo da budem ja”. So na ranu svakako je i usvojeno dete koje je Bullock dobila nekoliko godina nakon što je pokrenula postupak. Jennifer navodno očajnički želi decu i porodicu, a s obzirom da je prešla 40-tu, a muškarca njenog života nema na vidiku, svesna je da joj biološki sat otkucava.

OSTAVI KOMENTAR