165
Jedward neće učestvovati na Evroviziji naredne godine

Jedward neće učestvovati na Evroviziji naredne godine

165
SHARE

Dvojac iz Irske po drugi put uzastopno učestvovao je na Evroviziji, ovog puta s pesmom “Waterline”, ali sigurno se neće vratiti 2013.

null

46 poena koje su sakupili u subotu bilo je dovoljno tek za razočaravajuće 19. mesto. “Mislim da će Irska dogodine pobediti s nekim drugim”, rekao je Edward za The Mirror. “Mislim da bi Bono trebao da ide. Ili Robbie Williams.”

null

“Mislim da ćemo ostaviti ovo nekome drugom da proba sledeće godine. Ostavićemo ovo nekom novom izvođaču koji je neotkriven. Irska ima šansu da pobedi – pobedili smo već sedam puta”, rekao je John. Ipak, oni ostavljaju mogućnost da se stvari promene: “Nikad ne znate šta može da se desi. Ako nas bude zvao predsednik i kaže nam ‘Johne i Edwarde, potrebni ste nam. Stvarno ste nam potrebni’, onda ćemo razmisliti o tome.”

12 KOMENTARA

 1. imali su super pesmu, ali neka puste malo i druge da idu na evroviziju :) ali msm da je jos rano da kazu tako nesto!!! :)

 2. E pa neka nece! Taman da daju nekom drugom sansu. Kao sto je uncle Simon rekao ”They are so annoyng.” haha ali su ipak i slatki.

 3. Jasno je da moramo govoriti sa presjednikom Irske Republike ako ih zelimo opet viditi. Ja vec pisem moje pismo i prilazem adresu za druge koji zele da ih opet vide ;)
  Michael D. Higgins
  Áras an Uachtaráin
  Phoenix Park
  Dublin
  Republic of Ireland

 4. Meni su bili OK!!!Pjesma, nastup, koreokrafija, fontana, sve je bilo “perfect”!Mislim da su trebali biti barem među njih 10!!!Ali et’ svatko ima svoje mišljenje!!!Samo mi je žao!Jer su oni najluđi blizanci koje sam ikad’ vidjela!!lol :P I stvarno talentirani momci!!! :)

 5. Meni je pesma ”Waterline” bila super,ali sam znao da nece dobro proci….na zalost….

  A i dobro je sto ne ucestvuju ponovo…Evrovizije nije takmicenje na koje mozes tako lako da odes,i nije takmicenje kome trebaju jedni te isti svake godine…Ionako ta fora ne pali…

 6. Ove godine su bili bolji nego prošle barem po meni.Pesma Lipstick je sto puta gora od Waterline.Trebali su biti u top 10. :P

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.