Start Stars Hot News! Jedva dočekao: Deadmau5 opet izvređao Justina Biebera!

Jedva dočekao: Deadmau5 opet izvređao Justina Biebera!

SHARE

NY: OPENING CEREMONY SS14 Women's and Men's Runway Show and After Party

Slavni kanadski muzičar i producent Deadmau5 kao da je jedva dočekao nove negativne glasine o Justinu Bieberu, pa je odmah iskoristio priliku da napadne muzičara kog otvoreno ne podnosi.

On se tako uvredljivim rečima obratio Jusu nakon što su se pojavile informacije kako je on napao jednog čoveka u klubu u Južnoj Koreji jer on nije želeo da promeni muziku. “Dragi Justin Bieber, hoćeš li više j***no odrasti? U međuvremenu, obuci majicu i kloni se noćnih klubova” napisao je Deadmau5 na tviteru. Nakon toga, on se kao Kanađin izvinio celom svetu što je Biebs njegov sunarodnik. “Neko bi trebalo da Justinu upadne na binu i kaže njemu kakvu muziku da izvodi. Izvinjavam se u ime cele Kanade.”

Deadmau5 Lunches With A Friend

Nakon što su ga Belieberi upitali zbog čega toliko ne voli svog mlađeg kolegu, Deadmau5 je odgovorio: “Izvinjavam se, ali ako bi meni neko upao na nastup i zahtevao da puštam neke gluposti, udario bih ga u vrat. J***š sve ove j***ne pop zvezde!” Deadmau5 prethodno je izjavio kako mu je Justin Bieber upropastio karijeru, jer se na internetu pojavila fotka na kojoj se njih dvojica rukuju. On tvrdi kako ga zbog toga više niko ne shvata ozbiljno, pa da ne može da dobije neke od angžamana o kojima je sanjao.

Autor: Life Content
FOTO: FAME, SIPA

OSTAVI KOMENTAR