1491
Jedna zgodna plavuša više: Miley Cyrus se ofarbala

Jedna zgodna plavuša više: Miley Cyrus se ofarbala

1491
SHARE

Miley, koja u posljednjih nekoliko godina proživljava svoje “buntovničko razdoblje”, dugo je bila odana smeđoj kosi s tek ponekim plavim pramenom, ali sad se vratila potpuno plavoj kosi koja joj sjajno pristaje.

null

Svoju novu, kraću i elegantniju frizuru, Miley je predstavila na Twitteru, objavivši sliku koja je oduševila njene fanove. Miley se malo našalila na svoj status “novopečene plavuše” pa je uz jednu fotku napisala: “Sad kad sam plava, moram da se pućim na svakoj fotki.”

35 KOMENTARA

  1. Evo vam citav prevod, rasturam spanski, pa ono ^^

    Kako se vencanje Miley Cyrus priblizava, vec se cuju imena nekih zvanica za ovu veliku priliku, ukljucujuci i Selenu Gomez, koja je jedna od bitnijih deverusa koja ce prisustvovati ceremoniji.

    Uprkos glasinama da su distancirane zbog prepucavanja izmedju Cyrusove i Justina Biebera, sa kim je u zadnje vreme to preraslo u verbalni okrsaj. (moze i duel)

    Selena Gomez i Demi Lovato bice na vencanju Miley Cyrus. Nije moguce da obe izostanu tog dana- otkriva insajder za novost koja je pokrenula polemike.

  2. novinarko TO JE LAZ,kao 1 Miley jos ne planira da se venca kao 2 njih dve da se druze bila bi neka fotka u POSLEDNJE 2 GODINE”koliko su u navodnoj svadji” a te fotke nema nigde,a mng je bilo nagrada na kojima su obadve bile u protekle 2 godine,tako da su mogle da se slikaju ili bar druze malo na tim nagradama… ALI NISU,dok su se Miley i Justi druzli kao i Demi…ali buduci da Justin svuda vodi Selenu vrv ce da je povede na Mileyno vencanje,naravno koja vrv nece biti pozvana :/,i na koje nzm kad ce biti i odakle im to O.o

  3. jaoooj ljudi vi o vencanju,a ni devojka ne zna kad ce da bude vencanje,msm kog datuma.a i vi ne znate da li ce ona pozvati selenu ili nece,jer vi nemate pojma nista o njihovim zivotima,jedine informacije dobijamo od tabloida koji 70% lazi napisu….mada ako to bude veliko vencanje,pozvace je,ako bude onako malo,u sta ne verujem,nece pozvati ! ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.