1098
Jedan protiv drugog: Ian Somerhalder i Paul Wesley

Jedan protiv drugog: Ian Somerhalder i Paul Wesley

1098
SHARE

“Vampirski dnevnici” dobili su veliki broj nominacija na ovogodišnjem “Teen Choice Awardsu”, ali najinteresantniji biće duel između Iana i Paula.

null

null

Dok će Joseph Morgan biti u konkurenciji sa gomilom devojaka za titulu najboljeg negativca, Ian i Paul takmičiće se za trofej koji se dodeljuje najboljem TV glumcu! Ovo glasanje sigurno će podeliti fanove, baš kao što Elena nikako ne može da se odluči za Damona ili Stefana. Dobar protiv lošeg momka? Zelene protiv plavih očiju? Ko će od dvojice vampira dobiti vaš glas?

Teen Choice Awards 2012 održava se 22. jula, a glasanje možete obaviti ovde.

38 KOMENTARA

  1. Nebitni je ko ce dobiti…vazno je da su Vampirski Dnevnici….

    Takodje nagrade zasluzuju i True Blood,Teen Wolf,How I Met Your Mother (mada ima ja mislim samo jednu nominaciju)…..Touch zasluzuje nagradu zato sto je stvarno fantasticna serija,i sa svojih 12 epizoda u prvoj sezoni je vec uspela da dobije veliki broj gledalaca….

    Ali serija koja zasluzuje najvise nagrada,pa vise i od Vampirskih dnevnika j ONCE UPON A TIME,koja je prvom sezonom nadmasila vecinu serija koje se trenutno prikazuju i ima skoro 3 puta vise redovnih gledalaca od Vampirskih Dnevina…..Naravno zasluzeno,jer je serija predobra….

    Drzim palceve za The Vampire Diaries i Once Upon A Time!!! <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.