Start Stars Hot News! Jay Ziju dosadilo Rihannino ponašanje

Jay Ziju dosadilo Rihannino ponašanje

SHARE

rihanna

Jay Z navodno je na ivici živaca zbog Rihanne. Vlasnije izdavacke kuce Roc Nation, sa kojom pevačica ima ugovor, zabrinut je za nju zbog neprestanih izlazaka i kašnjenja na koncerte.

Tokom svoje “Diamonds” svetske turneje, RiRi je nekoliko puta iznervirala svoje fanove pojavivši se na koncertima sa nekoliko sati zakašnjenja, što nije ni čudno s obzirom da ona koristi svaki slobodan trenutak za izlaske i lude provode. Jay Z jedan je od mnogih koji je zabrinut za njeno zdravlje i ponašanje, te ju je upozorio da se smiri, ali ga ona nije poslušala.
“Jay je na ivici živaca. Uprkos brojnim intervencijama sa Rihannom i intenzivnim sastancima, on je očajan jer ona ne prihvata njegove savete ozbiljno. Teško mu je jer voli RiRi i želi da joj pomogne, ali ona ga trenutno ne sluša”, otkrio je izvorza magazin Look.
On je dodao da će reper uložiti poslednji napor u pokušajima da joj pomogne, pa pokušava da zakaže sastanak sa Rihannom u četiri oka. On se navodno nadao da će se naći tokom njegove nedavne posete Wireless festivalu, pošto su u to vreme oboje bili u Britaniji, ali nije poznato da li su razgovarali.
“Pokušavao je da uklopi njihove obaveze da bi mogli da popričaju. On želi da ona uživa u životu, ali je istovremeno i zabrinut”, zaključio je izvor.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR