289
Jay Ziju dosadilo Rihannino ponašanje

Jay Ziju dosadilo Rihannino ponašanje

289
SHARE

rihanna

Jay Z navodno je na ivici živaca zbog Rihanne. Vlasnije izdavacke kuce Roc Nation, sa kojom pevačica ima ugovor, zabrinut je za nju zbog neprestanih izlazaka i kašnjenja na koncerte.

Tokom svoje “Diamonds” svetske turneje, RiRi je nekoliko puta iznervirala svoje fanove pojavivši se na koncertima sa nekoliko sati zakašnjenja, što nije ni čudno s obzirom da ona koristi svaki slobodan trenutak za izlaske i lude provode. Jay Z jedan je od mnogih koji je zabrinut za njeno zdravlje i ponašanje, te ju je upozorio da se smiri, ali ga ona nije poslušala.
“Jay je na ivici živaca. Uprkos brojnim intervencijama sa Rihannom i intenzivnim sastancima, on je očajan jer ona ne prihvata njegove savete ozbiljno. Teško mu je jer voli RiRi i želi da joj pomogne, ali ona ga trenutno ne sluša”, otkrio je izvorza magazin Look.
On je dodao da će reper uložiti poslednji napor u pokušajima da joj pomogne, pa pokušava da zakaže sastanak sa Rihannom u četiri oka. On se navodno nadao da će se naći tokom njegove nedavne posete Wireless festivalu, pošto su u to vreme oboje bili u Britaniji, ali nije poznato da li su razgovarali.
“Pokušavao je da uklopi njihove obaveze da bi mogli da popričaju. On želi da ona uživa u životu, ali je istovremeno i zabrinut”, zaključio je izvor.

Izvor: Life Content

12 KOMENTARA

  1. @Bravo objavite nekad nesto o Vampirskim dnevnicima…ovo je slika sa Comic-cona https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/970608_559705670744269_1762355463_n.jpg

  2. daj @Bravo je l su se pomirili Ian i Nina?ovo je slika sa Comic-cona https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/993632_559729924075177_348071400_n.jpg

  3. jok nisu pričali na wireless festivalu a ona s njim nastupala a j ne lupetajte bogati molim vas vec je covjek rekao kako je to njen zivot i moze da radi sta oce a i vi bi to moglu svatiti

  4. Zar Jay – Z Nije Rekao Da Nece Da Se Mesa U RiRiN Zivot?!
    E Dokle God Nema Vesti Da Je RiRi Nasla Decka IlI Se Udaje Pa Dobija Date,
    Ja Sa Sam Srecna,Zato Sto Ja To Nezelim,
    Jay – Z Nepazi Na Ono Sto Kaze!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.