143
Jay-Z otkriva: “Beyonce je pre Blue Ivy imala spontani pobačaj”

Jay-Z otkriva: “Beyonce je pre Blue Ivy imala spontani pobačaj”

143
SHARE

Novopečeni otac Jay-Z otkrio je da je njegova supruga Beyonce pobacila pre nego što je ostala trudna s njihovom prvom kćerkicom Blue Ivy Carter, piše News.com.au. Reper je ovih dana na svojoj zvaničnoj stranici objavio pesmu “Glory” kako bi proslavio rođenje svoje kćerke.

42-godišnji reper u pesmi govori o pobačaju svoje supruge i njihovoj dugoj borbi da dobiju dete. Svoju malenu Blue nazvao je najlepšom na svetu, svojim najboljim ostvarenjem, a otkrio je i da je napravljena u Parizu. Muzička diva obavestila je sve da se nije porodila carskim rezom već prirodnim putem, kao što su to žene činile hiljadama godina.

4 KOMENTARA

  1. blago beyonce kad ima ovako dobrog muza <3 …a predpostavljalo se da je bila pobacila kad je jednom objavila da ima osecaj da nikada nece biti majka,i da je pokusala vise puta da zatrudni :((

  2. jako sam srecna zbog beyonce i jay-zija!!!!!!!!!!!!!! blue ivy je preslatka, najlepse dete koje sam ikada videla!!!!!!! i ja bih volela da imam muza kao sto je beyoncin. jako mi je zao sto je beyonce pre blue izgubila bebu !!!!!!!!!!!! ja   volim  beyonce  najvise  na  ovome  svetu  i  najveca  zelja  mi  je  da  je  upozna!!!!!!!!!!!!!!molim vas pomozite mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.