Start Stars Hot News! Jay-Z kaže da se ne meša u Rihannin život: “To nije moja...

Jay-Z kaže da se ne meša u Rihannin život: “To nije moja stvar!”

SHARE

jayz rihanna

Mnogo se piše o Rihanninom ljubavnom životu i mnogi, pa čak i oni koji nisu prijatelji slavne pevačice, imaju šta da kažu o njenoj burnoj vezi sa Chrisom Brownom. Ipak, njen šef Jay-Z kaže da on nije među njima i da se ne meša u njen život.

Dosta se priča o glasinama da je Rihanna započela romansu sa Chrisovim rivalom Drakeom, a tu su i incidenti sa njene “Diamonds” turneje, pošto pevačica uporno kasni na svoje koncerte po nekoliko sati, što jako ljuti njene fanove širom sveta. Poslednji u nizu takvih incidenata bio je koncert u Monte Karlu, na kojem se pojavila sa tri sata zakašnjenja. Njen mentor iz izdavačke kuće Roc Nation i slavni reper Jay-Z kaže da on ne želi da se meša i interveniše zbog ovih skandala, te da nikada ne daje neželjene savete. “Pružam informacije kada mi to neko traži. Puštam svakoga da sam donosi svoje odluke. To nije moja stvar da bih se ja mešao u to. Ne mogu da kontrolišem njen život. Ne mogu da intervenišem. Sve što mogu jeste da dam savet kada mi to neko zatraži i to je to. Život mora da se desi”, istakao je on u jednom intervjuu.
Muzički mogul našalio se da je jako dobar u davanju saveta, ali insistira da ne sluša tračeve o poznatima, pa verovatno nije ni čuo glasine koje su okružile Rihannu i Chrisa Browna. “To me ne zanima. Nemam dovoljno vremena koje bih uložio u to.”

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR