Start Stars Hot News! Jay-Z izabrao 16-godišnjakinju za producenta na njegovom novom albumu

Jay-Z izabrao 16-godišnjakinju za producenta na njegovom novom albumu

SHARE

jayz

Šesnaestogodišjna devojka iz Kanade bila je producent na jednoj od pesama na Jay-Zjevom novom albumu “Magna Carta Holy Grail”.

Ebony Oshunrinde, koja se predstavlja kao Womdagurl, izabrao je slavni reper da dođe i u studiju radi na njegovom novom albumu, nakon što je njihov zajednički prijatelj Travis Scott Jay-Ziju prosledio pesmu koju je ona napravila. Ebony je tako postala producent pesme “Crown”, pa njeno ime stoji uz Pharella Williamsa, Timbalanda i drugih slavnih producenata iz reperovog tima. Svoje oduševljenje zbog ovog uspeha Ebony nije mogla da sakrije. “Osećaj je zaista dobar. Želim da pokažem mladima da i oni mogu da uspeju”, rekla je ona za The Sun i ispričala kako je došlo do saradnje: “Travis mi je poslao poruku u kojoj je napisao da će se moj život promeniti. To se obično ne dešava 16-godišnjacima. Sada mnogo ljudi želi da radi sa mnom. Veoma je cool.”
Ukoliko Wondagurl nastavi saradnju sa Jay-Zijem, nema sumnje da je čeka uspešna budućnost, pošto je hip-hop mogul lansirao karijere Rihanne i Rite Ore.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR