Start Stars Hot News! Jay Z ima tajnog devetogodišnjeg s manekenkom Shenelle Scott

Jay Z ima tajnog devetogodišnjeg s manekenkom Shenelle Scott

SHARE

Kada je Beyonce nedavno otkrila svoj trudnički stomaj i objavila svetu da ona i Jay-Z čekaju dete, svi su bili oduševljeni tom informacijom. No, nove informacije koje izlaze u javnost mogle bi im narušiti nedavno stečenu sreću.

41-godišnji Jay-Z navodno ima tajno dete. Prema informacijama magazina Star, reper ima devetogodišnjeg sina s manekenkom Shenelle Scott. Javio se čovek koji tvrdi kako je njegov sin pogrešno bio prozvan za oca dečaka te su DNA testovi dokazali da je maleni sin Jay-Z-ja.

Kada je Malik Sayeed shvatio da nije otac dečaka, naterao je Shanelle da naprave DNA testove jer je ona u to vreme bila viđena s reperom. “Svi su znali da ona spava okolo i da je bila s Jayem. Velike su šanse da je on otac”, rekao je Malik. Njegov otac ispričao je medijima kako se iznenadio kada ga je sin nazvao i rekao da dečak nije njegov.

“Shanelle mi je rekla kako joj je Jay-Z dao milion dolara da ćuti. Prema mojim saznanjima, on plaća alimentaciju. Shanelle je uzela novac i kupila sebi jako lepu kuću pa tamo sada živi cela familija”, rekao je Malikov otac. Nadodao je i da Beyonce zna za dečaka kao i da je prihvatila celu situaciju iako je na početku bila besna na supruga. Navodno se Jay-Z zanima za dečaka i nastoji da sudeluje u njegovom životu u što većoj tajnosti.

OSTAVI KOMENTAR