170
Jay Z ima tajnog devetogodišnjeg s manekenkom Shenelle Scott

Jay Z ima tajnog devetogodišnjeg s manekenkom Shenelle Scott

170
SHARE

Kada je Beyonce nedavno otkrila svoj trudnički stomaj i objavila svetu da ona i Jay-Z čekaju dete, svi su bili oduševljeni tom informacijom. No, nove informacije koje izlaze u javnost mogle bi im narušiti nedavno stečenu sreću.

41-godišnji Jay-Z navodno ima tajno dete. Prema informacijama magazina Star, reper ima devetogodišnjeg sina s manekenkom Shenelle Scott. Javio se čovek koji tvrdi kako je njegov sin pogrešno bio prozvan za oca dečaka te su DNA testovi dokazali da je maleni sin Jay-Z-ja.

Kada je Malik Sayeed shvatio da nije otac dečaka, naterao je Shanelle da naprave DNA testove jer je ona u to vreme bila viđena s reperom. “Svi su znali da ona spava okolo i da je bila s Jayem. Velike su šanse da je on otac”, rekao je Malik. Njegov otac ispričao je medijima kako se iznenadio kada ga je sin nazvao i rekao da dečak nije njegov.

“Shanelle mi je rekla kako joj je Jay-Z dao milion dolara da ćuti. Prema mojim saznanjima, on plaća alimentaciju. Shanelle je uzela novac i kupila sebi jako lepu kuću pa tamo sada živi cela familija”, rekao je Malikov otac. Nadodao je i da Beyonce zna za dečaka kao i da je prihvatila celu situaciju iako je na početku bila besna na supruga. Navodno se Jay-Z zanima za dečaka i nastoji da sudeluje u njegovom životu u što većoj tajnosti.

13 KOMENTARA

 1. Bas me briga za njih,prosto ste mi ih sa tim pricama zasrali te mi je muka vise od njih!!!
  Nema dana da ne prodje a da ne iskoci mi neka prica o njima dvoma od kad su objavili da cekaju dete!Pre toga nije bilo i jedne price o njima,ponekad a skoro i nikad…Vise pisite o njihovim uspesima nego o njihovim zivotima popeli ste mi se na pi**in zivac sa njima!!!
  I jos nesto:
  Da, novinari uvek moraju da zaseru (izvinte na izrazu) neciju srecu!Kolko taj mali ima godina?A da devet…Za 9 godina nije bilo ni price o tome a odjednom sad saznali za to dete,bas slucajno kad je bijonse rekla da je trudna!
  MSM ovo je za gluperde(izvinte jos jednom) koje ne znaju da saberu 2 i 2…
  Inace iz ovoga moze da se izrodi jos jedna spanska serija,dobar scenario!!!

 2. Bozeeeeeeee strasno….novinari ubi te se…-.-“

 3. ma pusite kur*c od ovna jebeni novinari.. 15 dana nakon dana kad je beyonce otkrila da je trudna izadje vijest da jay-z ima dijete sa drugom.. I NIJE VARAO BEYONCE JER TADA UOPCE NISU BILI ZAJEDNO! djecak ima 9 godina -.-

 4. mslm,djecak ima 9 godina,i sad baš kad su im krenule ruže da cvetaju,oni iskopaju neku glupost..saberite se malo..Dobro,on plaća alimentaciju,i možda je to i istina,ali Bože moj,ne može sve biti savršeno….A Beyonce je trudna pa novinari sad hoće njenu reakciju,nebili napravili neku novu priču od toga..ma bravo..

 5.  “Svi su znali da ona spava okolo i da je bila s Jayem.- omfg koja recenica.kontate li vi sta opce pisete? straaaasno.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.