141
Jay-Z i dalje bojkotuje Gremije, nezadovoljan je položajem repera

Jay-Z i dalje bojkotuje Gremije, nezadovoljan je položajem repera

141
SHARE

Iako su Jay-Z i Kanye West osvojili Gremija  za najbolju rep pesmu, dvojac se nije pojavio na 54. dodeli američkih diskografskih nagrada.

Photobucket

Jay-Z se ni prošle godine nije pojavio na dodeli, a ove godine isto je učinio  i njegov prijatelj West, iako je bilo najavljeno da će preuzeti nagradu i izvesti pesmu “Otis”. Jay-Z nije se pojavio jer smatra kako reperi zaslužuju više pažnje. “Reperi zaslužuju više pažnje, ako je neko upucan to se odmah zna, ali ako idemo na svetsku turneju, to niko ne zna”, rekao je svojevremeno Jay.

11 KOMENTARA

  1. Ma tačno je da im se možda ne posvećuje dovoljno pažnje,ali ovo ”bojkotovanje” je meni malo djetinjasto. Dodjele nagrada će se održati i bez njih,ovako samo djeluje kao da im je krivo zbog uspjeha drugih -.-

  2. Grammy su ionako odavno izgubili znacaj. Ja bih samo pitala Jay Z-ija sta treba tek rokeri da kazu?! Slazem se sa @Rihanna Navy. Dodala bih i da se sve vrti i oko Disney zvezdica (ja tu ukljucujem i Biebera :P ). E, to je tragicno!

  3. adele je postala tako dosadna. Dobija mnoge nagrade i pažnju zbog samo 2 pjesme. pathetic. lady gaga is the queen.<3

  4. Upravu je da se hip-hopu ne posvjecuje dovoljno paznje.Ja slusam hip-hop i rep. I mislim da je nagrada za najbolju rep pesmu trebala da ide Wiz Khalifi jer njegova pesma “Black and Yellow” ima na desetine miliona vise pregleda  na youtube od njihove pesme “Otis”.

  5. Grammy nagrade se vrte oko onoga koji najvise uradi u muzici te godine..Adele i Lady Gaga su to definitivno zasluzile..Haters gonna hate!

  6. Jay-Z je u pravu hip-hopu se uopste ne upucuje mng paznje! I,da uvek se zna kad je ko upucan (kao sto je on rekao)! HIP-HOP ZASLUZUJE MNG VISEE :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.