463
Jay-Z i Beyonce unose nervozu u Ritu Oru

Jay-Z i Beyonce unose nervozu u Ritu Oru

463
SHARE

Rita Ora jedna je od najpopularnijih novih muzičkih zvezda u svetu, ali se i pored toga tresla kao prut ispred Jay-Zja i njegove supruge Beyonce.

null

Rita je potpisala za “Roc Nation”, izdavačku kuću slavnog repera i trebala bi da nastupa na evropskoj turneji Coldplaya. Ona će kasnije ove godine izdati svoj debi album, a kaže i kako je do sad snimljeni materijal pustila svom šefu i Beyonce.

null

“Jay je menadžer Rite, tako da su iskoristili priliku da poslušaju snimljeni materijal. Njihov odziv bio je pozitivan, ali je Rita bila jako nervozna jer je i Beyonce bila prisutna”, otkriva jedan izvor. Rita izuzetno ceni obojoje muzičara, pa je o njima nedavno izjavila: “Srećna sam i počastvovana što sam blizu ljudi kao što su Jay i Beyonce – oni su kao moji idoli. Mislim da od ovog ne može bolje.”

9 KOMENTARA

  1. Ahahaha vidi je u patikama :D koja carica,bas je gotivna..ima super glas i pesme..i ne treba tu da ima mesta za tremu..samo napred Rita <3

  2. avril slazem se!!!ali kako Jay moze i njoj i Riri da bude menadzer?? O.o kako je slatkaaaa i stv jako je gotivnaa <3333

  3. Nema potrebe za tremom…ona ce osvojiti svet bas kao i Rihanna pre malo vise od 7 godina…i nju je pronasao Jay-Z….i postala je mnogo uspesnija od njega…..tako ce i Rita….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.