648
Jay McGuiness ubeđen: “Max George bi prebio Zayna Malika”

Jay McGuiness ubeđen: “Max George bi prebio Zayna Malika”

648
SHARE

Celebrities Stop By BBC Radio One Studios

Iako su nedavno pozvali na primirje, momci iz The Wanteda i dalje vole da se dotaknu teme sukoba koji postoji između Maxa Georgea i Zayna Malika.

One Direction Performs On The "Today" Show

Zayn je prošle nedelje izjavio kako je pozvalo Maxa na duel, ali da pevač The Wanteda to nije prihvatio. Ipak, Maxov kolega iz benda Jay McGuiness uveren je da potencijalan sukob ne bi bio dobar za Zayna. “Mi nismo prijatelji s One Directionom, nije da se družimo ili tako nešto”, rekao je Jay za The Mirror. “Verujem da bi Max pobedio Zayna u tuči. On se dobro bije i ne dobija modrice lako. Video sam Maxa u akciji, kad se sukobio s taksi vozačem.” Ipak, on kaže da ne želi tu tuču kao i da se trudi da ignoriše takve priče. “Ne brinem se oko sukoba sa One Directionom, pokušavam da budem dostojanstven u ćutanju.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

82 KOMENTARA

  1. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1VasHappenin( Perksi je seksi Martinija kralj Todorina, nedostajes Sonja Gorbarka moja Ana, Sofija gotivne ste vas dve :D)

    WTF?! Hahahaha :D Alooo, Sonjci, da li si na raspustu?

  2. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1VasHappenin( Perksi je seksi Martinija kralj Todorina, nedostajes Sonja Gorbarka moja Ana, Sofija gotivne ste vas dve :D)

    Nina, jebiga je zbog toga sto sam rekla da si sigurno mladja od mene, al vidim koliko si xD Hahah, jebiga.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.