320
Javila se obožavateljka koja je pogodila Harryja Stylesa patikom

Javila se obožavateljka koja je pogodila Harryja Stylesa patikom

320
SHARE

null

Directionerka iz Škotske priznala je da je ona pogodila Harryja svojom obućom u međunožje, objašnjavajući da je samo želela da ostvari nekakav kontakt sa pevačem.

Harry nije mogao da veruje kad ga je patika pogodila u osetljivi deo tela a od bolova se previjao na bini, dok je obezbeđenje tražilo osobu koja je odgovorna za sve. Na kraju, saznali smo da je u pitanju izvesna Jade Anderson koja je o incidentu govorila za Scottish Daily Record. “Samo sam želela da dodirne nešto što je pripadalo meni. Nisam htela da ga pogodim tamo gde sam ga pogodila, sramota me je.”

Harry se povodom svega nije poneo kao razmažena zvezda. Nakon što je ustao, od svega je napravio šalu, pretvarajući se da radi vežbe istezanja. Jade kaže i kako je svoje patike dobila nazad pa čak i da je vraćena na koncert, nakon što su to od obezbeđenja zahtevali Niall i Harry. Kul potez momci!

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

16 KOMENTARA

  1. Ahahahah,pa ja sam umrla od smeha! :D I sad nek neko kaze da nisu najbolji,zahtevali su da se devojka vrati na koncert,svaka im cast! <3

  2. Mislim da je super što se Harry od svega napravio šalu, i što je okrenuo stvari na bolje.Poneo se tako mudro, i super je to što su on i Niall zahtevali da se ta devojka vrati na koncert, iako razlog zbog kojeg je to uradila nije poverljiv po meni. :) ♥ ♥

  3. Hahahah,pa dobro…A to je tako cool od Harryja i Nialla sto su trazili da se ta devojka vrati…Najbolji su oni,a to sto ovaj Jake Bugg i ostali pricaju,totalno je nebitno!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.