778
Jason Statham priznaje: “Nikad neću biti sjajan glumac”

Jason Statham priznaje: “Nikad neću biti sjajan glumac”

778
SHARE

Ne očekujte da vidite Jasona Stathama u nekom filmu koji ne pripada akcionom žanru, jer glumac i sam priznaje da mu samo takve uloge odgovaraju.

null

Akciona zvezda i u svom novom filmu glumi lika koji se nalazi sred borbe na život i smrt između kineske i ruske mafije ali i pokvarenih policajaca grada Njujorka. Jason ističe kako jednostavno nije stvoren za drugačije uloge. “Ne želim nikog da uznemirim. Ne želim da radim nešto drugo eto tek tako. To je za glumce koji umeju da tumače različite likove. Ja ne mislim kako mogu da glumim advokata, pa nakon toga nešto potpuno drugačije. U tome nije moja snaga”, rekao je za BBC.

Ipak, Statham kaže da mu to nimalo ne smeta i da je vrlo srećan što se razvija samo u okviru jednog žanra. “Uživam u onome što radim. Gradim karijeru od nečega u čemu uživam.”

14 KOMENTARA

  1. izvinjavam se,ali ko je on???na prvoj slici ona pored njega mi se cini kao a sam je videla negde na TV-u,ali on???? : O

  2. A i evo da vas informisem:
    On je akcioni glumac koji je glumio u filmovima “Transporter”, “The Expendables”  “Ghosts of Mars”

  3. E jbg sad….Ako nisi ti ODLICAN glumac onda ko je??? Ovo je najbolji glumac svih vremena sto se mene tice zarvalio je sve filmove pogotovo Transporter 

  4. Jason Statham je najbolji akcioni heroj danasnjice. Puno pohvala za veliki broj njegovih filmova. U Placenicima 2 se pokazao kao glumac dostojan da se pojavi sa Staloneom, Brus Vilisom, Svarcijem…Pritom covek izgleda fenomenalno. Radi svoj posao najbolje moguce i ne gura se gde mu nije mesto.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.