74
Janice Dickinson razmišljala o samoubistvu dok je bila na odvikavanju

Janice Dickinson razmišljala o samoubistvu dok je bila na odvikavanju

74
SHARE

Nekadašnji supermodel, a danas reality zvezda, Janice Dickinson razmišljala je o samoubistvu tokom svog odvikavanja od tableta. Shvatila je da je ovisna o sedativima, a tokom odvikavanja od istih, patila je od teške depresije, napada teskobe, grčeva i nesanice. Zbog celog tog stanja, razmišljala je o samoubistvu. Manekenka se prijavila na učestvovanje u emisiji “Celebrity Rehab with Dr. Drew”. Kamere su zabeležile njenu borbu sa ovisnošću, a celo iskustvo bilo joj je toliko teško da je razmišljala o radikalnim potezima.

“Snimana sam svaki dan, bez prestanka. Otišla sam na odvikavanje osamnaest dana. Patila sam od napada panike, nesanice i razmišljala sam o samoubistvu. Hodala sam okolo s jako puno straha u sebi. Tresem se dok ovo pričam jer sam jako ponosna na sebe i svoj oporavak. Više nisam na tretmanima. Imam svog sponzora, puno se molim i meditiram i odlazim na sastanke. Morate živeti dan po dan. Ja sam se usresredila na ono na čemu sam zahvalna u životu, na svoju porodicu, decu, dečka, moje pse”, zaključila je Janice.

1 KOMENTAR

  1. A nesto je pricala o  Lady Gagi kako nije normalna i ostale budalastine…..Sad se sama ispalila i sama rekla da je razmisljala o samoubistvu….Eto,a to je kao normalno???

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.