Start Stars Hot News! Janet Jackson besna na Oprah jer je iskoristila Michaelovu decu da bi...

Janet Jackson besna na Oprah jer je iskoristila Michaelovu decu da bi povećala gledanost

SHARE

Sestra pokojnog Kralja popa, Janet Jackson, navodno je besna na Oprah Winfrey jer je intervjuisala njene bratance, decu Michaela Jacksona. Kada je čula da je prilog snimljen, pevačica je navodno nazvala Opru te joj rekla da joj se gadi jer je sposobna iskoristiti nevinu decu da bi sebi povećala gledanost.

“Janet je besna! Ona misli da je Oprah iskoristila Michaelovu decu kako bi povećala rejting showa. Takođe, Janet misli da se njen brat sigurno okreće u grobu jer je njegova nekadašnja prijateljica iskoristila njegovu decu kao pijune”, kaže neimenovani izvor za američki National Enquirer.

Ipak, ni tu nije kraj celoj priči već se kontroverzna Janet navodno zapretila kraljici talk showova da će otkriti njene najprljavije tajne, kako bi joj se osvetila. “Janet je jako bliska s Tylerom Perryjem, jedinim od najboljih prijatelja Opre, koji zna sve njene tajne, a navodno ih ima mnogo. Janet je već upozorila Opru da zna mnogo pojedinosti iz njene intime i da će ih ubrzo i drugi znati”, dodaje izvor.

OSTAVI KOMENTAR