165
Jane Lynch: Emotivni govor u čast Coryja Monteitha na dodely Emmyja

Jane Lynch: Emotivni govor u čast Coryja Monteitha na dodely Emmyja

165
SHARE

cory

Glumica serije “Glee” Jane Lynch održala je emotivni govor sinoć na 65. dodeli Emmy nagrada u čast svog kolege Coryja Monteitha, koji je u julu preminuo.

Na svečanoj ceremoniji dodele ovih televizijskih nagrada, poseban segment bio je posvećen sećanju na zvezde koje više nisu među živima. Ipak, mnogi su kritikovali organizatore jer nisu spomenuti televizijske zvezde Larry Hagman i Jack Klugman. Ipak, Jane je ignorisala šaputanja i održala veoma emotivan govor u kojem je između ostalog rekla:

jane lynch

“Ovog leta u našoj seriji Glee pretrpeli smo veoma bolan gubitak u našoj porodici. Od prvog trenutka kada ste videli Coryja, bilo vam je jasno da je imao kvalitet zvezde i iskrenu simpatičnosti zbog koje je bilo nemoguće ne zaljubiti se u njega. Cory je imao predivnu dušu. Nije bio savršen, sa čime mnogi od nas večeras mogu da se povežu. Njegova smrt je tragični podsednik na pohlepno i bezosećajno uništenje koje donosi zavisnost”, rekla je 53-godišnja glumica, pre nego što je dodala:
“Večeras se prisećamo Coryja onakvog kakav je bio i žalimo za gubitkom onoga što je mogao da bude. Da ste imali sreće da ga upoznate onako kako smo ga mi znali i da vidite njegov blesavi, osvežavajući smisao za humor, njegov prirodni instinkt za uključenost i njegov razuzdan osećaj za velikodušnnost, voleli biste ga još više.”

Izvor: Life Content

5 KOMENTARA

  1. Željela bih, kao Gleek sa stažom od već 3 godine, kažem ono što mnogi koji ne prate seriju ne znaju: Cory je odrastao bez oca, a razvio je ovisnost već u dobu od 12 godina, znači da on nije “slavna ličnost koja ima brdo para li ne zna šta će s njima pa uništi sebe drogom”. Očistio se sa 19, i bio je čist sve do ove godine. Ovisnosti je teško se riješiti. Cory se borio koliko je mogao i nažalost je na kraju izgubio.

    Željela sam toliko reći, jer mi je dosta čitanja glupih komentara ljudi koji ne znaju baš ništa o njemu.

  2. Ja sam Gleek vec 2 godine i obozavam ih od tad posebmo Coryja.i da za one koji ga ne  vole da procitaju ovaj komentar ispred mog i da prestaju zabadat nos gdje mu nije mjesto!! Toliko od mene. Cory R.İ.P.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.