Start Stars Hot News! Jane Lynch: Emotivni govor u čast Coryja Monteitha na dodely Emmyja

Jane Lynch: Emotivni govor u čast Coryja Monteitha na dodely Emmyja

SHARE

cory

Glumica serije “Glee” Jane Lynch održala je emotivni govor sinoć na 65. dodeli Emmy nagrada u čast svog kolege Coryja Monteitha, koji je u julu preminuo.

Na svečanoj ceremoniji dodele ovih televizijskih nagrada, poseban segment bio je posvećen sećanju na zvezde koje više nisu među živima. Ipak, mnogi su kritikovali organizatore jer nisu spomenuti televizijske zvezde Larry Hagman i Jack Klugman. Ipak, Jane je ignorisala šaputanja i održala veoma emotivan govor u kojem je između ostalog rekla:

jane lynch

“Ovog leta u našoj seriji Glee pretrpeli smo veoma bolan gubitak u našoj porodici. Od prvog trenutka kada ste videli Coryja, bilo vam je jasno da je imao kvalitet zvezde i iskrenu simpatičnosti zbog koje je bilo nemoguće ne zaljubiti se u njega. Cory je imao predivnu dušu. Nije bio savršen, sa čime mnogi od nas večeras mogu da se povežu. Njegova smrt je tragični podsednik na pohlepno i bezosećajno uništenje koje donosi zavisnost”, rekla je 53-godišnja glumica, pre nego što je dodala:
“Večeras se prisećamo Coryja onakvog kakav je bio i žalimo za gubitkom onoga što je mogao da bude. Da ste imali sreće da ga upoznate onako kako smo ga mi znali i da vidite njegov blesavi, osvežavajući smisao za humor, njegov prirodni instinkt za uključenost i njegov razuzdan osećaj za velikodušnnost, voleli biste ga još više.”

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR