Start Stars Hot News! Jamie Lynn Spears: “Rodila sam sa 16 ali nisam htela da ulepšavam...

Jamie Lynn Spears: “Rodila sam sa 16 ali nisam htela da ulepšavam tinejdžersku trudnoću”

SHARE

Mlađa sestra pop zvezde Britney Spears, glumica Jamie Lynn Spears izjavila je američkim medijima da žali zbog svog ponašanja kad je zatrudnela sa 16 godina. Jamie kaže da je moglo delovati kao da ulepšava tinejdžersku trudnoću.

Rodila je kćerku Maddie s tadašnjim dečkom Caseyjem Aldridgeom, a u Glamour magazinu se izvinila mladim devojkama koje su je idealizovale u to vreme. “U to vreme sam nastupala u dečjem šou Nickelodeonu i bilo mi je strašno neprijatno da nekoga tražim da mi propiše sredstva za zaštitu od trudnoće. Ali nisam želela da ulepšavam tinejdžersku trudnoću”, iskreno je izjavila Jamie Lynn. Mlada glumica je dodala da je osećala i da je odgovornost za to što joj se dogodilo: “Osećala sam se odgovornom za sve mlade devojke i njihove majke koje sam verovatno zbunila i izneverila. Izvinjavam se za to”.

Slatka plavušica kaže da je veliku podršku našla u slavnoj sestri Britney: “I ona ima dvoje dece. Velika je stvar što smo povezane, ne samo kao sestre, nego i kao majke. Razlika u godinama doprinosi našem dobrom odnosu. Ona je 10 godina starija od mene. Da je obična 20-godišnjakinja, teško bih se mogla poistovetiti s njom”.

OSTAVI KOMENTAR