Start Stars Hot News! James Kambewa: Zar Madonna ima veća prava na moju kćerku samo zato...

James Kambewa: Zar Madonna ima veća prava na moju kćerku samo zato što je bogata?

SHARE

James Kambewa, biološki otac malene Mercy, devojčice iz Malavija koju je prošle godine usvojila Madonna, propustio je susret sa svojom kćerkom tokom njenom poseta rodnom gradu proteklog vikenda.

Naime, Madonna je proteklog vikenda posetila Malavi kako bi postavila kamen temeljac za gradnju 15 miliona dolara vredne škole za devojčice. Kraljica popa je u Afriku doputovala u pratnji svoje dece, među kojima je bila i 4-godišnja Mercy, koja se trebala susresti sa svojim ocem. Međutim Kambewa je nedavno emigrirao u Južnu Afriku u potrazi za boljim životom.

Trenutno radi u jednom trgovačkom centru i nada se kako će skupiti dovoljno novaca da svoju kćerkicu poseti u londonskom domu slavne pevačice. “Sada sam u Južnoj Africi i puno više zarađujem. Želim iskoristiti taj novac kako bih bio bolji otac svojoj kćeri”, izjavio je za britanski Daily Mirror. “Štedim novac kako bih mogao posjetiti svoju kćer u njenom novom domu u Londonu. Naravno, ako mi to njena nova majka dopusti. Znam da je avionska karta skupa, ali je žarko želim videti”, rekao je 25-godišnji Kambewa i dodao kako mu svakog dana “srce plače za kćerkom” te da je svestan kako je Madonna bogata, ali je Mercy ipak njegova kćerka.

OSTAVI KOMENTAR