Start Stars Hot News! James Franco: Zašto nisam želeo romansu sa Lindsay Lohan

James Franco: Zašto nisam želeo romansu sa Lindsay Lohan

SHARE

null

Sjajni glumac potvrdio je glasine kako je LiLo pokušala da ga zavede u vreme dok su njih dvoje bili prijatelji ali James kaže da on nije bio raspoložen za vezu.

Razgovarajući za radio stanicu SiriusXM James je upitan za njegov odnos prema Lindsay. “Odbio si da budeš s Lindsay Lohan, zar ne? U vreme kad je bila u mnogo boljem stanju nego danas”, upitao ga je voditelj. Jamesu je u početku bilo neprijatno pa je izbegao direktan odgovor, rekavši: “O bože. Jadna Lindsay. Nisam pričao s njom već neko vreme…bili smo prijatelji. Moja kuća u Los Anđelesu bila je u rekonstrukciji pa sam odsedao u hotelu gde je ona živela.” Na kraju, glumac je ipak otvorio dušu i rekao: “Ne želim da se hvalim, ne znam kako je ta informacija dospela u javnost. Iskreno, ona mi je bila prijateljica. I pre nje znao sam devojke koje su problematične a ponekad baš nije pametno da budete s njima. Ona je i tad imala probleme, tako da sam se osećao čudno.”

null

Sirota Lindsay od tad je hapšena čak 6 puta i sad će provestii 90 dana na rehabilitaciji, što samo potvrđuje da je James doneo pravu odluku. Ipak, pitamo da se da li bi LiLo danas bila drugačija da je pored sebe imala dobrog momka kakav je James?

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR