Start Stars Hot News! James Franco vodi dodelu Oscara

James Franco vodi dodelu Oscara

SHARE

Glumac James Franco vodiće s koleginicom Annom Hathaway 127. dodelu Oscara. Otkrio je medijima da je odlučio da vodi priredbu samo zato što mu je prvobitno bilo savetovano da to ne radi.

“Moja prva reakcija bila je da kažem ne, no kada sam o tome malo razmislio, rekao sam sebi, zašto ne? I ako budem ispao loš, nije me briga. Kada sam se potom našao sa svojim klijentima, svi moji predstavnici rekli su mi da to ne napravim. I tada je u meni buknula ona iskra. I rekao sam sebi da ću to sigurno napraviti. Njihova reakcija bila je zasnovana na tradicionalnom iskustvu o tome što čini dobru karijeru. A to može biti jako, jako dosadno”, rekao je James.

32-godišnji glumac izjavio je kako je bio jako iznenađen kad ga je producent Bruce Cohen upitao hoće li voditi dodelu. Iako je u početku bio skeptičan, Franco sada tvrdi kako se navikao na tu ideju i nije ga briga kako će sve proći. “Volim primati kritike. Čak i ako to budu najgori Oscari ikad, nije mi bitno. To je jedna noć u godini. Znam da ću biti na meti, pred svima, u centru događanja, no osećam se samopouzdano”, rekao je James.

OSTAVI KOMENTAR