537
James Franco: “Selena Gomez i Vanessa Hudgens su svesne toga šta su...

James Franco: “Selena Gomez i Vanessa Hudgens su svesne toga šta su radile u ‘Buntovnicama'”

537
SHARE

01NYTimesHQ2

“Buntovnice” nije samo najčudniji film u karijeru Selene Gomez i Vanesse Hudgens, već i Jamesa Franca, ali glumac ističe kako su dve bivše Disneyeve zvezde dobro znale u šta se upuštaju.

null

“Znale su ko je režiser Harmony Korine, njegove prethodne filmove i siguran sam da su Selena Gomez i Vanessa Hudgens savršeno svesne toga kakvim ih smatraju mediji i fanovi kao i da će ovaj film privući određenu pažnju samo zato što su njih dve u njemu.” Iako je snimljen sa budžetom od samo 2 miliona dolara i nije ni trebalo da se prikazuje u bioskopima širom sveta, potražnja za njim bila je toliko velika da je ta odluka promenjena. Da podsetimo, “Buntovnice” su i na redovnom repertoaru domaćih bioskopa.

null

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

52 KOMENTARA

  1. čitam vaše komentare…. pa bre ovo je zanimljivije od španskih serija :D

    a što se tiče selene,svakako je ova najozbiljnija uloga što je igrala. novo je sve. ali ako bolje pogledate film,i ako ste dovoljno stari,mislim ‘stari’ shvatili bi se poruku filma :) i selenina uloga je nevinašce na osnovu uloga ostalih devojaka. 

    veliki + za spring breakers.

  2. ipromiseyou- Ma kidamo bre :D a J&S- razumem ja što se ti buniš i sve, i imam 13 godina, nisam mnogo starija svakako, ali ti nemaš pojma koliko je ona devojčica vredjala kad je Bravo postavio ono za Princeze Sirene- njen forum i tako to. Svako ko je rekao da je detinjasto ona ga je nazivala budalom, gadurom, dosadom, kučkom….. Ja sam sad prva počela jer mi je pukao(da se lepše izrazim xD) muški polni organ. Izaziva Directionere i vredja sve koji vredjaju Selenu i tako to… Izivini stvarno, izvinjavam se i Anji, a i Seleni Gomez, nisam rekla da je retardirana već ono što piše je nepovezano. toliko od mene. sad sam videla da si komentarisala pa sam ušla da vidim, i ne mislis da je kreten zato što ima 10 godina, već zato što se tako ponaša.  poziććć :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.