Start Stars Hot News! James Franco prezire Sumrak: “Promovišu tinejdžerski seks da bi privukli gledaoce”

James Franco prezire Sumrak: “Promovišu tinejdžerski seks da bi privukli gledaoce”

SHARE

Svestrani holivudski glumac James Franco koji se osim glumom bavi i režijom, produkcijom, pisanjem scenarija, slikanjem i predavanjem na fakultetu, obrušio se na popularnu Sumrak sagu, prenose američki mediji. Glumac koji je vodio prošlu dodelu Oskara pogledao je sve delove sage i nije mu se svidelo ono što je video.

“Nemoguće je poistovetiti se s likovima koji su toliko finansijski osigurani, a tako mladi. Osim toga, glavni glumci se napokon venčaju, nakon što su čekali do oboje budu punoletni. Kad smo svečano videli kako su se obećali jedno drugome za život, kako nalaže i knjiga i filma, onda mogu da upražnjavaju seks do besvesti”, kritikovao je 33-godišnji glumac.

Francu nije samo to zasmetalo: “Sumrak saga se poprilično oslanja na tinejdžerski seks kao sredstvo za privlačenje gledalaca, što je baš zanimljivo s obzirom da se tvrdi da film podstiče seksualnu odgovornost. Glumci koji bi trebali biti adolescenti se okolo šepure kao komadi mesa, i stavljaju svoja potpuno razvijena tela na `izvolite`; Taylor Lautner i njegova tinejdžerska nabildovana prsa me podsećaju na dečje misice na kraju filma `Little Miss Sunshine”.

OSTAVI KOMENTAR