Start Stars Hot News! James Franco: “Nisam bio u vezi s mladićem”

James Franco: “Nisam bio u vezi s mladićem”

SHARE

Glumac James Franco izjavio je kako se priprema za još jedan seks skandal nakon snimanja vrućih scena u novom biografskom filmu.

Naime, nakon što je James u filmu “Milk” glumio gej pesnika Allena Ginsberga gotovo je osvanuo na naslovnicama novina zbog navodne afere s drugim mladićem.

Ali tada je njegov advokat kontaktirao New York Post rekavši kako će protiv njih podići tužbu ako objave priču zato jer ne postoje nikakvi dokazi da se glumac i mladić uopšte poznaju. Kasnije je pogledao i njegov profil na Facebooku i uvideo kako je mladić također advokat.

“Moj advokat je rekao da ćemo ih tužiti ako objave tu priču. Naime, taj muškarac je na svom profilu kao svog dečka snova naveo mene. Da sam bio s njim u vezi mesecima, kao što se šuškalo, zašto bih bio njegov muškarac iz snova, a ne njegov muškarac? Na kraju je i njega nazvao moj advokat dok se raspitivao o slučaju pa je on rekao da je i on čuo tračeve i da to nije istina, a osim što se uplašio, rekao je kako me ni ne poznaje”, ispričao je James u jednom nedavnom intervjuu i dodao kako ne misli kako je tu tračevima kraj jer jedan trač nadovezuje drugi pa misli kako će se s tim morati boriti još neko vreme.

OSTAVI KOMENTAR