Start Stars Hot News! James Arthur se obraća Directionerima: Nemam ništa protiv vas, ali ne volim...

James Arthur se obraća Directionerima: Nemam ništa protiv vas, ali ne volim Louisa Tomlinsona!

SHARE

METZ : Night for Life

James Arthur konačno je progovorio o svom sukobu sa Louisom Tomlinsonom, otkrivši kako njih dvojica više nisu prijatelji, ali kaže kako to ne znači da mu smetaju i Directioneri.

James je pre nekoliko dana izjavio kako od bojbendova ceni jedino JLS, a što je Directionere inspirisalo da mu pošalju na stotine uvredljivih komentara preko tvitera. On je tad na ovoj društvenoj mreži izjavio i kako mu je Louis pretio preko telefona, a sad je situaciju pojasnio u šou Showbiz 411. “Zidovi su mi izlepljeni posterima Louisa Tomlinsona, on mi je omiljeni član One Directiona. Često slušam njihove pesme samo da bih čuo njegov glas”, rekao je Arthur sarkastično.

One Direction Performs On "Today" Show

“Ja stvarno nemam ništa protiv Directionera, cela ta stvar je jako glupa. Mediji izvrću moje reči na tviteru i to je to što je. Louis me je podržavao dok sam bio na X Factoru i zbog toga sam ga cenio, ali ove godine izrazio sam svoje mišljenje koje je pogrešno shvaćeno. Louis i ja razmenili smo reči i sad više nismo prijatelji. To je to.” Šta naši Directioneri misle o svemu? Možete li da cenite Jamesa i njegovu muziku iako on ne misli ništa dobro o Louisu?

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR