485
Jake Bugg se izvinjava 1Dju i Directionerima: “Nije fer da komentarišem nekog...

Jake Bugg se izvinjava 1Dju i Directionerima: “Nije fer da komentarišem nekog koga nisam ni sreo”

485
SHARE

Celebrities At The 'Late Show With David Letterman'

Jake Bugg široj javnosti je postao poznat ove godine nakon neumesnih kritika na računa momaka iz One Directiona, kojima je poručivao da ne zaslužuju svoju slavu kao i da slabo pevaju. Ipak, on kaže da mu je sad žao zbog svega.

Poslednji incident desio se kad je Jake konstatovao da Harry Styles apsolutno zaslužuje titulu negativca godine, koju je dobio na NME nagradama. Ipak, on se sad kaje zbog tih reči. “Nikad nisam ni sreo tog momka. Nije fer da komentarišem nekog koga nisam ni sreo”, kaže Jake za časopis The Telegraph i moli momke iz benda i njihove fanove da prihvate njegovo izvinjenje. Drago nam je što se ova ružna priča završila!

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

32 KOMENTARA

  1. Vidite, i ja sam Directioner JEDAN OD NAJVECIH, ali malo preterujete. Decko je shvatio d aje pogresio, pokajao se i to je gotovo. Svako zasluzuje drugu sansu. 

  2. @Forever Direcitoner gle ti ocito nekontaš da je to sve samo trik on oce da bude u novinama i da se o njemu piše a ko ce inace pisat o njemu kad nije ni popularan tako da mora naci nacim pa ih je prvo izvrijedeno pa sad kad je to izaslo iz mode sad se ide ispricavat pa molim te vjerujem je nkoliko je i crno pod noktom

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.