570
Jake Bugg ponovo napada: Pevač vređao One Direction i Taylor Swift

Jake Bugg ponovo napada: Pevač vređao One Direction i Taylor Swift

570
SHARE

jake5852

Jake Bugg se “proslavio” pre nekoliko nedelja nakon što je vređao momke iz One Directiona, tvrdeći kako su užasni pevači i da je Harry Styles najružniji od njih. Ovog puta, na njihov račun dodao je nove optužbe.

Jake je trenutno u Americi gde promoviše svoju muziku a jedan od tamošnjih novinara upitao ga je zbog čega toliko ne voli svoje slavnije kolege. Kako prenosi časopis The Sun, Jake je svoj stav objasnio rečima: “Mislim da je tokom njihovih nastupa previše koreografije da bi oni istovremeno mogli i da pevaju uživo. To je suviše sumnjivo za mene.” Jake dakle tvrdi da One Direction uopšte ne pevaju uživo tokom svojih koncerata!

null

Nakon toga on je zamoljen za mišljenje o Taylor Swift, ali na pitanje da li voli njenu muziku, Jake je samo odmahnuo i rekao: “One nema šanse kod mene”, sugerišući tako da pevačica jednostavno nije dovoljno dobra za njega. Hoće li Jake na ovaj način uspeti da ujedini Swiftyjeve i Directionere?

IZVOR: Life Content

63 KOMENTARA

  1. Gledaj sebe, I ostavi moje One Direction i Taylor na miru.<333

    P.S Pogledaj se u ogledalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

  2. Hahaha,kako je glup.Ako je već gledao njihove snimke sa koncerata shvatio bi da pevaju uživo zato što oni u većini pesama menjaju tekst.

  3. @Twilight forever   ima @VasHappenin( Perka i Ana Carice ) pravo ko da ti tvoji iz filma jesu njihov film je proglašen najgorim!!! kj nam o tome imaš za reć???

  4. I baš me briga jel ću na tom svom komentaru imati 100 palčeva dolje ja samo kažem istinu….i uostalom ja nikoga NE ŽELIM vrijeđat,ali ako oni vrijeđaju 1D onda i ja njih vrijeđam…

  5. mrzim ga Jake Bugg mrzim te ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj mrzim ga i to pu no punp punooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

  6. Hahahahahha  @Smiler4life ta ti je dobra Jake buba ahahahahaha :D :”D   …ali fakat i je ko buba baš tak i izgleda xD

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.